Setubal i Boavista - pobeda i najviše dva gola

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Setubal i Boavista - pobeda i najviše dva gola

Drugačiji ishod došao bi kao iznenađenje

Porto je nastavio seriju pobeda, Sporting je kiksnuo, dok se Benfika oporavila od nenadanog šoka u prošlom kolu. Za kraj sedme runde ostao je još sudar dve potpuno izjednačene ekipe - Braginog i Benfikinog dželata, Setubala i Boaviste.

Samo letimični pogled na tabelu ostavlja prilično jasan utisak - oba tima imaju po šest bodova, u po pet navrata su tresli protivničke mreže, s tim što je gost primio dva gola više. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ali, za razliku od Setubala ima dva trijumfa od početka sezone, koji je čak tri puta remizirao dosad.

4108: SETUBAL - BOAVISTA, 1 (2,10), X (3,00), 2 (3,70)

Ipak, ono što je Boavista uradila u prethodnom kolu Benfiki može se podvesti u domen potpune senzacije. Doduše, posmatrajući ono što je Boavista dosad uradila kao gost, vidimo samo crvena polja i nula bodova, jedan postignut gola i bar po jedan primljen na svakom meču.

Setubal je, s druge strane, neporažen na svom terenu otkako je sezona počela. Nije se nadavao golova (tek pet) ali je u dosadašnja četiri meča čak dva puta sačuvao mrežu netaknutom. U preostala dva meča rezultat je bio identičan - 1:1. Čak je Setubal uspeo da presliša Bragu, uz dva gola u mreži protivnika.

Ono što je karakteristično za Setubalove mečeve generalno jeste da ni u jednom nije viđeno više od tri gola.

Boavista može da se pohvali daleko boljim skorom u duelima sa Setubalom - odnela je pobedu u minula tri susreta, svaki put bez primljenog gola.

Kako oba tima retko postižu golove, verujemo u meč sa najviše dva pogotka. Gledajući dosadašnja dešavanja, realna je i pobeda Setubala. Da se prekine crna serija.

PORTUGAL 1 - 7. KOLO

Petak:

Porto - Portimonense 5:2 (3:1)

/Markano 20, Abubakar 22, Marega 25, Brahimi 50, 68 - Nakađima 36, Ruben 74/

Subota:

Estoril - Šaveš 0:2 (0:1)

/Bresan 39, Đavan 68/

Moreirense - Sporting 1:1 (1:0)

/Kosta 43 - Abarun 61ag/

Benfika - Pasoš Fereira 2:0 (

Nedelja

Feirense - Belenenseš 1:4 (0:3)

/Luis Roša 72 - Maurides 18, /

Gimaraeš - Maritimo 2:1 (1:1)

/Rafael 5, Heldon 75 - Edgar Kosta 15, Andre Sosa 30, 35, Beni 74/

Tondela -  Braga 1:2 (1:1)

/Muriljo 18 - Ahmed Hasan 44, Rikardo Kosta ag 46 /

Aveš - Rio Ave 0:0

Ponedeljak

21.00: (2,15) Setubal (2,95) Boavista (3,60)

*** kvote su podložne promenama

TABELA:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.