Seskova školska za Čelsijevih plus šest! Šou Adama Lalane na Riversajdu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seskova školska za Čelsijevih plus šest! Šou Adama Lalane na Riversajdu (VIDEO)

Bodovi i za Vest Hem

Čelsi u opasnom zaletu! Izabranici Antonija Kontea izgleda su čvrsto rešili da se posle očajne prošle sezone vrate na engleski tron i svim kritičarima pokažu da su možda ne najatraktivniji, ali svakako najbolji tim Premijer lige. U 16. kolu Premijer lige sigurnih 1:0 za beg na velikih šest bodova prednosti u odnosu na najbliže rivale u šampionskoj trci Arsenala, a sada i Liverpula, koji je na Riversajdu samleo Midlzbro sa 3:0 uz blistavu partiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Adama Lalane.

Ali da se vratimo prvo na prvoplasirani tim na tabeli. Plavci jednostavno deluju moćno u odnosu na svakog protivnika na koga lete. Melju redom. Večeras su vezali već desetu pobedu u Premijer ligi. U tom periodu samo dva gola su primili. Odbrana kao zid. Kad je već tako, samo jedna dobra akcija dovoljna je da otpiše protivnika.

Bilo ih je večeas i više od te jedne, ali ona iz 40. minuta pokazala se kao presudna. Sesk Fabregas kao da je poželeo da pokaže medijima koji ga uporno sele u druge kluboe - u Romu pre svega - da još može i te kako da doprinese Čelsiju. Dupli pas sa Vilijanom i majstorski plasirana lopta iza leđa Džordana Pikforda. Na oko lako, a u stvari školski primer perfektne tehnike šuta. Ništa tu nije mogao golman poslednjeplasiranog tima na tabeli. Ništa uostalom Sanderlend nije mogao za 90 minuta igre.

Još nemoćnije je ipak delovao Midlzbro protiv rastrčanog Liverpula. Posle dva uzastopna kiksa Redsi su se zaleteli na domaćina kao da mu žele smrt. Boro u pojedinim trenucima nije znao gde je lopta. Tečna pas igra, dosta trčanja, mnogo kretanja. Podsetio je Liverpul - ovaj put sa Simonom Minjoleom, a ne Lorisom Karijusom na gol liniji - na najsjajnije trenutke Borusije Jirgena Klopa.

Adam Lalana bio je posebno raspoložen. Prvo gol glavom posle savršenog centaršuta Natanijela Klajna, pa asistencija za Divoka Origija posle ubistvene akcije i sedam dodavanja na prvi dodir, a zatim i drugi pogodak za konačnih 3:0 i Liverpulovo poravnanje sa Arsenalom.

Neće Liverpul tako lako odustati od titule. Bez obzira na to što Čelsi trenutno deluje nedodirljivo.

PREMIJER LIGA, 16. kolo:

Utorak:

Bornmut – Lester 1:0 (1:0)

/Pju 34/

Everton - Arsenal 2:1 (1:1)

/Kolmen 44, Vilijams 86 - Sančez 20/

Sreda:

Midlsbro – Liverpul 0:3 (0:1)

/Lalana 29, 68, Origi 60/

Sanderlend – Čelsi 0:1 (0:1)

/Fabregas 40/

Vest Hem – Barnli 1:0 (1:0)

/Nobl 45/

21.00: Kristal Palas - Mančester junajted

21.00: Mančester Siti – Votford

21.00: Stouk – Sautempton

21.00: Totenhem – Hal

21.00: VBA - Svonsi

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

GADNO ALI PRESMEŠNO: Šta se dešava kada sednete iza Dijega Koste u avionu? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 11:46

Fudbaleri Čelsija savladali su Sanderlend rezultatom 1:0, i učvrstili se na prvom mestu na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na Liverpul i Arsenal, a koliko je dobro raspoloženje bilo u avionu pri povratku u London, možda najbolje pokazuje i snimak koji je napravio Vilijan.. Glavni akteri...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.