Serija Klipersa nema kraja, Oklahoma se oporavila

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Klipersa nema kraja, Oklahoma se oporavila

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je, kao i obično, Kevin Durent, koji je postigao 40 poena.

Rasel Vestbruk ubacio je 16 poena Dalasu, ali je čak osam postigao u produžetku i tako doneo svojoj ekipi važnu pobedu posle poraza od šampiona Majamija u prošloj utakmici.

Zapaženu ulogu imao je španski krilni centar Serž Ibaka koji je uz 18 poena imao i 17 skokova od kojih čak devet ofanzivnih, dok je rezervista Kevin Martin postigao 18 poena.

U ekipi Dalasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << najefikasniji je bio Daren Kolinson sa 32 poena, dok je Kris Kejmen dodao 17.

Oklahoma je tako došla do 22. pobede uz šest poraza, dok Dalas ima negativni skor 12-17.

Los Anđeles Klipersi dobili su na svom terenu Boston 106:77 produživši tako pobednički niz na 15 uzastopnih trijumfa. Oni su sada najbolji tim u NBA ligi sa 23 pobede i šest poraza.

Trener Klipersa Vili Del Negro iskoristio je 11 igrača u rotaciji, a svi su postigli poene. Najefikasniji je bio Met Barns sa 21, Džamal Kraford dao je 17, Blejk Grifin 15, a Keron Batler 14.

U timu Bostona, koja ima skor od po 14 pobeda i izgubljenih utakmica, najefikasniji je bio Kevin Garnet sa 16 poena.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Oklahoma bolja od Dalasa, Klipersi do 15. uzastopne pobede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2012

BEOGRAD -..Košarkaši Oklahome savladali su sinoć na svom terenu posle produžetka ekipu Dalasa 111:105 u američkoj NBA ligi...Najefikasniji u pobedničkom timu bio je, kao i obično, Kevin Durent, koji je postigao 40 poena...Rasel Vestbruk ubacio je 16 poena Dalasu, ali je čak osam postigao u produžetku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.