Serija A - Vučica slavila u Đenovi (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - "Vučica" slavila u Đenovi (video)

Roma opravdala ulogu favorita.

Fudbaleri Rome slavili su na "Luiđi Ferarisu" u Đenovi protiv "Grifona" rezultatom 1:3 (1:2).

Igrao se šest minut kada su stigli do prednosti, odlična lopta Klajverta sa desne strane, Under je samo zakačio i poslao u mrežu Đenove za 0:1.

U finišu prvog dela gosti stižzu i do dva gola prednosti, autogol je postigao Biraski.

Ipak, samo minuta kasnije, iskusni Goran Pandev daje nadu domaćinu, sjajan pas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šenea pretvorio je lukavo u pogodak za 1:2.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u 75. minutu Džeko vratio dva gola prednosti Rimljanima, odličan pas Pelegrinija, izbio je Bosanac sam pred golmana Đenove i lako ga matirao za 1:3.

Do kraja nije bilo izglednijih prilika, Roma je sačuvala prednost i upisala pobedu.

Rimljani su, makar na kratko, preskočili Atalantu i sada su četvrti sa 38 bodova, ekipa iz Bergama ima tri manje i utakmicu manje.

Đenova pretposlednja, doživeli su 12. poraz u sezoni i imaju samo 14 bodova.

Aleksandar Kolarov danas nije nastupio u dresu Rome, odrađivao je suspenziju zbog kartona, sa druge strane je Ivan Radovanović presedeo čitav meč na klupi "Grifona".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.