Serija A - Sasuolo ubedljiv, Srna kune VAR!

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Sasuolo ubedljiv, Srna "kune" VAR!

Domaćin nastavlja trku za plasman u Ligu Evrope.

Oba tima su tražila izlazak iz vrlo negativne serije, domaći Sasuolo već četiri mečeva nema pobedu dok gostujući Kaljari već šest mečeva nije osetio ukus pobede u Seriji A.

Domaći igraču su krenuli ofanzivno od samog starta i već od samog početka meča se videla želja za osvajanjem tri boda na "Mapei" stadionu.

I brzo su došli do vođstva.

Igrao se deveti minut susreta kada je Domeniko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Berardi šutirao sa ivice šesnasterca, golman gostiju Kranjo odbija šut, ali samo do Lokatelija.

Pozajmljeni igrač Milana koristi "otpadak" i smešta loptu pod prečku. Sasuolo vodi 1:0!

Domaći nastavljaju sa pritiskom, da bi u nadoknadi prvog poluvremena uspeli da udvostruče svoju prednost.

Sudija Masimiliano Irati je morao da konsultuje VAR tehnologiju zbog faula Darija Srne u svom šesnastercu.

Hrvat je faulirao Filipa Đuričića u kaznenom prostoru, tako da napadač domaćih Kuma Babakar sigurno realizuje najstrožu kaznu.

Drugo poluvreme se nastavilo tamo gde se prvo završilo, Sasuolo kontroliše situaciju.

Gosti i dalje bez ideje kako da napadnu gol domaćih.

U završnici meča domaći tim postiže treći gol i osiguravaju osvajanje celog plena.

Igrao se 87. minut kada rezervista Alesandro Matri, koji je zamenio Babakara u 70. minutu postiže treći gol za tim sa "Mapei" stadiona za konačnih 3:0 za domaćina.

Sasuolo se ovom pobedom penje na deveto mesto sa 29 osvojenih bodova, dok Kaljari za sada ostaje na trinaestoj poziciji sa 21 osvojenim bodom. Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga 1 - Ristić debitovao u pobedi Monpeljea, Kaen u slobodnom padu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019, 18:11

Bivši igrači "Večitih" bez zapaženog učinka...U Ligi 1 Monpeljeu je gostovao Kaen, obe ekipe su želele da prekinu nepovoljnu seriju bez trijumfa...Domaći već pet mečeva u najboljoj ligi Francuske ne znaju za pobedu dok gosti "poste" već tri meča...Utakmica je počela kontrolom i ofanzivom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.