Serija A: Prazne mreže u Đenovi

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Prazne mreže u Đenovi

Na zatvaranju devetog kola Sampdorija je ugostila Sasuolo.

Duel na "Luiđi Ferarisu" između Sampdorie i Sasuola završen je najnepopularnijim rezultatom, 0:0.

U 26. minutu je promenu na semaforu mogao da donese Gaston Ramirez, ali je fudbaler Sampdorije jako loše šutirao iz dobre pozicije.

Deset minuta kasnije, velika šansa na drugoj strani, tukao je Berardi sa ivice kaznenog prostora, domaćin je imao sreće, kako je italijanski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogodio stativu.

Pred kraj prvog dela igre još dve velike šanse za Sampu, najpre je Konsilji sjajno zaustavio Bareta, da bi u poslednjem minutu prvog dela igre jedan defanzivac gostiju u poslednji čas sjajni izblokirao Defrela.

U nastavku daleko mirnije, nije bilo izglednijih prilika pa su mreže do kraja ostale prazne.

Filip Đuričić se našao u startnoj postavi Sasuola, ali je igru napustio u 65. minutu.

Sa ovim bodom Sampdorija je skočila na peto mesto, dok je Sasuolo ostao osmi sa 14 bodova, jednim manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Arsenal kao pre 11 godina, "džoker" iz Gabona i dobri stari Ozil! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018

Fudbaleri Arsenala nastavili su sjajan niz rezultata na zatvaranju devetog kola Premijer lige..."Tobdžije" su na "Emirejtsu" dočekale Lester, na kraju su Emerijevi puleni slavili sa 3:1 (1:1) i to nakon preokreta...Od starta smo gledali dinamičan meč, prvi su pripretili gosti i to u trećem minutu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.