Serija A - Neroazuri gazduju Milanom! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - "Neroazuri" gazduju Milanom! (video)

Konte nastavio maksimalan niz.

Veliki derbi Madonine pripao nominalnim gostima, Leao neće pamtiti po dobrome svoj prvi start u dresu Milana. Lukaku overio pobedu za 2:0.

Tokom većine meča je delovalo da su Konteovi puleni bolje spremni za večerašnji derbi. Donaruma je bio na mukama od samog početka meča, Lautaro Martinez je bio jedan od najaktivnijih na terenu međutim golman Milana je bio na visini zadatka.

U 21. minutu D'Ambrozio nekako uspeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da promaši i više nego izglednu priliku, desni bek Intera pogađa tek stativu.

Martinez postiže gol u 37. minutu, ali je VAR bio neumoljiv i poništava gol Argentincu te se na pauzu otišlo rezultatom 0:0. U drugom delu igre preslikana priča kao i iz prvog, Inter je jedini tim na terenu.

Stefano Sensi nastavlja sa odličnim partijama pošto asistira Brozoviću za gol, Hrvat sjajno šutira, ali na putu do gola lopta udara Leaa i vara Donarumu. Prvi start Portugalca i autogol, Inter vodi od 51. minuta.

Tačku na meč stavlja Romelu Lukaku. Belgijanac u 78. minutu koristi odličnu loptu Barele i glavom dovodi svoj tim do 2:0. Samo tri minuta kasnije sjajnu priliku ima i Politano, ali šut Italijana završava na prečci.

Teo Ernandez je mogao da unese neizvesnost u meč, ali njegov šut u 86. minutu pogađa sam okvir gola. Rezultat ostaje 2:0, Inter ima četiri od četiri na početku Serije A.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.