Serija A - Mreže mirovale u Torinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Mreže mirovale u Torinu! (video)

Gostovanje Napolija prošlo bez golova.

U prvom delu susreta obe strane su imale po par prilika, ali ovaj deo igre je obeležio stravičan pad Hisaja, Albanac je bio u duelu sa Ansaldijem. Defanzivac "bikova" je pokušao da ublaži pad, ali je bek Napolija uskoro napustio teren.

Posle pauze su viđene konkretnije prilike oba tima, Torino je postigao i gol preko Belotija, ali je gol napadača ipak poništen zbog ofsajda. Na drugoj strani Ljorente je odmah po ulasku u igru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio u odličnoj situaciji, ali Španac ipak šutira preko gola.

Do kraja susreta Ansaldi je pokušao još jednom, ali rezultat ostaje 0.0.

U sastavu "bikova" Saša Lukić je odigrao 83. minuta dok kod Napolija Nikola Maksimović nije bio na klupi zbog povrede.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - Maksimović pokorio "Anoetu"! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019

Hetafe uspeo preokretom da stigne do pobede...Sosijedad je bio ubedljiv tokom prvog dela igre, ali Ljorenteov crveni menja stvari, Hetafe nosi sva tri boda kući zahvaljujući Nemanji Maksimoviću (2:1)...Domaći su poveli brzo, već u petom minutu 1:0 za Real Sosijedad, gol postiže Merino posle odličnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.