Serija A - Lazoviću bod na Sardiniji! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Lazoviću bod na Sardiniji! (video)

Bez pobednika u večerašnjem meču šestog kola italijanskog prvenstva.

Remi u Sardiniji, Kaljari - Verona (1:1)

Domaći su bolje počeli meč, imali su prilike preko Simeonea i Žoao Pedra. Brazilski ofanzivac dovodi svoj tim u vođstvo petnaestak minuta pred odlazak na pauzu, Pedro je samo malo "krznuo" loptu pri Kastrovom centaršutu za vođstvo na Sardiniji.

Do kraja prvog dela igre imali su par prilika i igrači Verone, pre svih Zakanji i Velozo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ostaje minimalna prednost Kaljarija.

Gosti stižu do izjednačenja u 66. minutu posle neverovatne greške defanzivca domaćih, Davide Faraoni ne propušta ovakav poklon i postiže prvi gol u sezoni.

Ubrzo posle izjednačenja Darko Lazović je imao šansu i za potpuni preokret gostiju, ali je srpski fudbaler bio neprecizan. Desetak minuta pred kraj utakmice svoj šut je okušao i Rađa Naingolan, ali ne dolazi do promene rezultata.

U sastavu gostiju Darko Lazović je odigrao svih devedeset minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga 1 - Marsej bez trijumfa, Radonjiću poluvreme! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019

Odigran je poslednji susret osmog kola francuskog prvenstva...Marsej nastavlja sa remijima, Ren nije uspeo da odbrani vođstvo sa poluvremena (1:1)...Gosti su poveli golom Nianga već u devetnaestom minutu, deluje da je i Sakai dodirnuo loptu pre ulaska u mrežu. Ren vodi sa 1:0 na "Velodromu"...Početkom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.