Serija A: Juve od 0:2 do 4:2, Dibala tri u metu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Juve od 0:2 do 4:2, Dibala tri u metu

Da se zna ko je šampion! Juventus je pobedio Đenovu u gostima - 4:2 (2:2) u drugom kolu Serije A.

Već posle seam minuta, "stara dama" je gubila 2:0, ali je onda na scenu stupio Paolo Dibala, koji je sa dva pogotka do poluvremena izjednačio rezultat. U nastavku, Kolumbijac Kvadrado doneo je trijumf šampionu Italije u 62. minutu, da bi konačnih 4:2 postavio Dibala, trećim golom na meču.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Serija A: Juve od 0:2 do 4:2, Dibala tri u metu, Ikardi ujeo "vučicu"

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2017

Da se zna ko je šampion! Juventus je pobedio Đenovu u gostima - 4:2 (2:2) u drugom kolu Serije A...Već posle seam minuta, "stara dama" je gubila 2:0, ali je onda na scenu stupio Paolo Dibala, koji je sa dva pogotka do poluvremena izjednačio rezultat. U nastavku, Kolumbijac Kvadrado doneo je trijumf...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.