Serija A - Imobile i društvo pokorili San Siro! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Imobile i društvo pokorili "San Siro"! (video)

Piolijev tim doživeo novi poraz.

"Rosoneri" doživeli gubitak bodova na svom terenu, Imobile stigao do stotog gola u dresu Lacija (1:2).

Utakmica je krenula dosta otvoreno, obe strane su imale svoje šanse na samom početku. Najagilniji u redovima gostije jeste Ćiro Imobile koji u 22. minutu pogađa prečku, ali samo posle tri minuta je dosta precizniji.

Italijan koristi odličnu asistenciju Lazarija i postiže gol za vođstvo Lacija na "San Siru".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Milan je vrlo brzo i efektno odgovorio na gol gostiju. Ernandez tri minuta kasnije šalje loptu u šesnaesterac, Pjontek uspeva da šutira, lopta na putu pogađa Bastosa koji postiže autogol za 1:1 u 28. minutu igre.

Drugo poluvreme je donelo blagu inicijativu "rosonera", Čalhanoglu je imao dobru priliku iz slobodnjaka, zatim Pjontek ne uspeva najbolje da ukroti centaršut. A onda je usledila neverovatna kontra Lacija u 83. minutu.

Odbrana gostiju sigurno iznosi loptu iz svog šesnaesterca, lopta stiže do Koree koji sigurno vara Donarumu za još jedno vođstvo gostiju, asistencija se piše Albertu.

Ovo je ujedno bio i konačan rezultat utakmice, Sergej Milinković-Savić je proveo sat vremena na terenu pre nego što ga je zamenio Parolo.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.