Serhio Ramos uništio pehar Kupa kralja (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serhio Ramos uništio pehar Kupa kralja (VIDEO)

Pehar kupa kralja je uništen! Serhio Ramos je ispustio pehar prilikom slavlja na ulicama Madrida, autobus ga je pregazio, pa će čelnici FS Španije očigledno morati da prave novi.
Fudbaleri Reala su tri sata posle ponoći stigli u Madrid gde ih je na ulicama dočekao veliki broj navijača. Svi iz tabora Reala su se vozili na otvorenom autobusu, a u jednom trenutku je Serhio Ramos, koji je bio na prednjem delu autobusa, iz čista mira ispustio pehar koji je pao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pod točkove.
Uzalud je pokušao da dozove vozača i kaže mu da stane, jer je buka bila ogromna. Vozač je shvatio šta se desilo tek pošto je pregazio pehar prednjih točkom, a tad je već bilo kasno.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.