Sergej otkrio saigračima, odlazi iz Lacija!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej otkrio saigračima, odlazi iz Lacija!

Italijani tvrde da je gotovo.

Izgleda da je sve gotovo, Sergej Milinković Savić će ovog leta promeniti klub.

Takve su najave stigle iz Italije gde Il Tiempo tvrdi da je Srbin već otkrio svojim saigračima da napušta Rim.

Njegova naredna destinacija biće Mančester junajted sa kojim je dogovorio sve lične uslove dok će Lacio inkasirati između 60 i 70 miliona evra.

SMS je bio na meti "crvenih đavola" još od vremena kada je Žoze Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vodio ekipu, uprava kluba očigledno deli njegovo mišljenje o reprezentativcu Srbije, pa bismo tako uskoro mogli da vidimo tandem Matić-Sergej i u Mančesteru.

Engleski velikan se povezuje sa brojnim fudbalerima poput Harija Megvajera, Bruna Fernandeša i Nikolasa Pepa, nema sumnje da će Ole Gunar Solskjer uskoro dobiti prvo skupoceno pojačanje.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRANSFERI - Pregled dana (24.07.19)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019

Danas smo videli neke od zanimljivih transfera, novog igrača dobio je i Siniša Mihajlović...Fudbaler koji je svojevremeno dao gol Partizanu u Evropi je potpisao za Bolonju, u otadžbini ga zovu "danski Bejl"...Sergej Milinković Savić će sasvim izvesno promeniti sredinu, to je saopštio i svojim...

Nastavak na Sportske.net...

Kežman u Mančesteru, Milinković-Savić sve bliži Junajtedu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2019, 11:15

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić sve je bliži transferu u Mančester Junajted iz Lacija za ukupno 80 miliona evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.