Serena Vilijams osvojila Bangalor

Izvor: Blic, 09.Mar.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams osvojila Bangalor

Amerikanka Serena Vilijams trijumfovala je na WTA turniru koji je igran u Bangaloru u Indiji za nagradni fond od 600.000 dolara, pošto je u finalnom meču pobedila Pati Šnider iz Švajcarske rezultatom 7:5, 6:3.



Svojevremeno najbolja teniserka sveta, a sada 11. na WTA listi, na ovom takmičenju je bila četvrti nosilac, a na putu do prve titule u ovoj sezoni u polufinalu je savladala i svoju sestru Venus.

Sereni Vilijams ovo je bio prvi turnir posle Otvorenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvenstva Australije, jer je početkom februara imala komplikovanu operaciju zuba, od koje se oporavljala u toku februara. U današnjem finalu imala je dosta problema zbog povrede butnog mišića, ali je ipak uspela da savlada 12. igračicu sveta.

Na turniru u Bangaloru učestvovala je i Jelena Janković, koja je bila prvi nosilac. Nju je u četvrtfinalu pobedila Kineskinja Zi Jan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.