Šeprtlja N’Tep šampionu Francuske oduzeo dva boda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeprtlja N’Tep šampionu Francuske oduzeo dva boda (VIDEO)

Kako je Pari Sen Žermen u prošlom kolu samleo Sent Etjen sa 5:0 delovalo je kao da će i Ren nadrljati, ipak izgleda da je pauza za utakmice reprezentacija negativno uticala na zvezde Svetaca, pa je domaćin uspeo da osvoji bod – 1:1.

PSŽ je izašao u najjačem sastavu, jedino iznenađenje je bio izostanak Davida Luiza umesto koga je igrao Zumane Kamara, a upravo je veteran zatresao mrežu kada to nisu mogli da urade Kavani, Ibrahimović, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pastore...

Brazilac Lukaš Moura se odužio Loranu Blanu na poverenju pošto je u 43. minutu prošao po desnoj strani i poslao oštar centaršut, defanzivci Rena kao da su očekivali da će njihov golman izaći na tu loptu, ali ju je štoper Kamara prosledio iza gol linije.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Liga 1: Novi remi "svetaca"

Izvor: Sportal.rs, 13.Sep.2014

Pari Sen Žermen je u petom kolu Lige 1 ostao bez tri boda, ovog puta je uspeo Parižanima da odoli Ren, meč je okončan rezultatom 1:1. Inače, “svecima” je ovo treći put ove sezone da su ostali bez tri boda. Gosti su poveli u završnici prvog dela preko Kamare, dok je konačan rezultat postavio ...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.