Senzacija u Madridu: Lajović srušio Del Potra!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija u Madridu: Lajović srušio Del Potra!

Srpski teniser Dušan Lajović prvi put u karijeri plasirao se u četvrtinale Mastersa 1000, pošto je danas u osmini finala Madrida savladao Argentinca Huana Martina Del Potra 3:6, 6:4, 7:6 (8:6).

Lajović, koji je u glavni žreb stigao kroz kvalifikacije, nakon izgubljenog prvog seta sjajno je odigrao naredna dva, a u taj-brejku odlučujućeg nadoknadio je zaostatak od 0:4.

Plasman među osam najboljih je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lajovićev najveći rezultat u karijeri, ujedno i prva pobeda nad igračem iz Top 10, a za mesto u polufinalu boriće se protiv Kevina Andersona iz Južne Afrike, koji je prethodno savladao Nemca Filipa Kolšrajbera 6:3, 7:6 (9:7)-

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 6.685.828 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović bolji od Del Potra za četvrfinale Madrida

Izvor: Beta, 10.Maj.2018

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale mastersa u Madridu pošto je danas pobedio Argentinca Huana Martina del Potra sa 3:6, 6:4, 7:6.Lajović je do svog prvog četvrtfinala na turnirima iz masters serije stigao posle dva sata i 17 minuta igre.Obojica tenisera su na početku meča...

Nastavak na Beta...

Lajović srušio Del Potra i prošao u četvrtfinale

Izvor: RTV Pink, 10.Maj.2018

Srpski teniser Dušan Lajović prvi put u karijeri plasirao se u četvrtinale Mastersa 1000, pošto je danas u osmini finala Madrida savladao Argentinca Huana Martina Del Potra 3:6, 6:4, 7:6 (8:6)

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.