Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2021, 21:35

Šengelija vodio Armiju do brejka u Sankt Peterburgu

CSKA slavio protiv Zenita u prvom meču polufinalne serije VTB lige - 76:73

Zabrinuti su bili u Moskvi posle teško izborenog plasmana u polufinale plej-ofa VTB lige, ali igra po ivici trgla je izabranike Dimitrosa Itudisa.

Nižnji Novgorod eliminisan je tek u trećoj utakmici, i to posle drame, što je očigledno bio razlog za alarm u timu CSKA. Na gostovanju u Sankt Peterburgu Armejci su bili dosta ozbiljniji i došli do brejka u derbiju sa Zenitom. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Do pobede 78:73 nad vodećim timom u ligaškom delu sezone i 1:0 u borbi za finale goste su predvodili Tronike Šengelija sa 17 poena, sedam skokova i jednom asistencijom i Johanes Fojtman, koji je meč završio sa 13 poena, 10 skokova i četiri asistencije.

Domaćini su imali raspoloženog Kevina Pangosa (23p, 7as, 3sk), a Kanađanina je pratio Tarik Blek sa 16 poena i osam skokova.

CSKA je većim delom meča bio u prednosti, a ona je krajem treće i sredinom četvrte deonice dostizala dvocifrenu razliku (63:53, 71:61), ali je i pored toga bilo neizvesno do kraja.

Naredni meč ponovo je u Sankt Peterburgu, 19. maja, pa se serija seli u Moskvu. Treća utakmica je 22. maja, a videćemo hoće li biti potrebe i za četvrtom, možda i petom.

U drugom polufinalu sastaju se Lokomotiva Kubanj i Uniks Kazanj.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šengelija vodio Armiju do brejka u Sankt Peterburgu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2021

CSKA slavio protiv Zenita u prvom meču polufinalne serije VTB lige - 76:73..Zabrinuti su bili u Moskvi posle teško izborenog plasmana u polufinale plej-ofa VTB lige, ali igra po ivici trgla je izabranike Dimitrosa Itudisa...Nižnji Novgorod eliminisan je tek u trećoj utakmici, i to posle drame, što...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.