Seltiku Old Firm i trofej Liga kupa! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seltiku "Old Firm" i trofej Liga kupa! (video)

"Kelti" došli do prvog trofeja u sezoni.

Fudbaleri Seltika slavili su u velikom derbiju protiv Glazgov Rendžersa, u finalu Liga kupa, rezultatom 0:1 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi nakon 15 minuta igre u nastavku ekipa Nila Lenona stigla do prednosti, strelac je bio Žulijen, na asistenciju Kristija.

Samo tri minuta kasnije, veliki peh za goste, Frimpong je napravio penal i zaradio crveni karton.

Udarac sa kreča je izveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Alfredo Morelos, ali je Foster uspeo da odbrani njegov pokušaj, te je Seltik zadržao prednost.

Uspeli su "Kelti" da se odbrane do kraja susreta sa igračem manje, puleni Stivena Džerarda nisu uspeli da stvore ozbiljniju priliku pred golom iskusnog Frejzera Fostera, te je Seltik upisao trijumf i domogao se trofeja.

🌟 STAR OF GLASGOW’S GREEN & WHITE! 🍀⚪💪#CelticFC is the 2019/20 #BetfredCup Champions! 🏆 pic.twitter.com/uhvJGcXL7D

— Celtic Football Club (@CelticFC) December 8, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Seltik osvojio Liga kup Škotske

Izvor: Beta, 08.Dec.2019

Fudbaleri Seltika osvojili su danas Liga kup, pošto su u finalu u velikom škotskom derbiju u Glazgovu pobedili Rendžers sa 1:0.Jedini gol na Hempden parku postigao je Kristofer Žulijen u 60. minutu.Rendžers je bio bolji svih 90 minuta, imao je više šansi, penal i igrača više u poslednjih pola...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.