Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 01:30

Selta neće u Segundu, Almerija već može da se sprema za nju!

Fudbaleri Selte savladali su Almeriju sa 1:0 u prvom meču 27. kola španske Primere.
U duelu dve ekipe koje se bore za opstanak u eliti, ako se to uopšte može reći za goste, slavio je kvalitetniji tim.
Ekipa trenera Rafaela Beniteza povela je u 21. minut kada je Žonatan Bamba posle dobre akcije zatresao mrežu Almerije, ali je posle gledanja VAR-a ustanovljeno da je pogotku prethodio ofsajd, zbog čega je poništen.
Ključni momenat na meču dogodio se u 65. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kada je levi bek Almerija Bruno Langa kao poslednji igrač u odbrani grubo startovao nad protivničkim igračem i dobio direktan crveni karton, tako doveo svoj tim u nezavidan položaj u finišu utakmice.
Samo osam minuta trebalo je domaćinu da iskoristi brojčanu prednost. Nekadašnji defanzivac Barselone Oskar Mingeza povukao je loptu napred, šutirao sa distance i pogodio za radost na Balearima.
Srpski internacionalac u redovi Selte Mihailo Ristić večeras nije igrao zbog povrede.
Klub iz Viga je ovom pobedom došao do 24 boda i nalazi se na 16. mestu, dok je Almerija ubedljivo poslednja sa samo devet poena, čak 15 manje od pozicije koja bi je zadržala u Primeri.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Rajković blistao, Majorka niže pobede – drugi tim lige ide kući praznih ruku

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Fudbaleri Majorke napravili su iznenađenje i savladali Đironu minimalnim rezultatom (1:0) u meču 27. kola La Lige...Tim sa Balearskih ostrva je nedavno prošao Sosijedad i plasirao se u finale Kupa kralja, a na tom uspehu su izgradili i novi protiv drugoplasirane ekipe španskog prvenstva...Za razliku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.