Selta juri izlazak iz krize protiv Alavesa

Izvor: B92, 19.Okt.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selta juri izlazak iz krize protiv Alavesa

Fudbaleri Selte iz Viga nalaze se van forme i nema pobedu na poslednjih pet utakmica u LaLigi, dok Alaves trenutno ima odličan početak sezone.

Nakon reprezentativne pauze deveto kolo LaLige na Balaidosu otvoriće Selta i Alaves (21:00).

Domaćini su dobro započeli sezonu u domaćoj ligi remijem sa Espanjolom, te pobedama nad Levanteom i Atletiko Madridom. Zatim su usledile loše partije i to je glavni razlog zašto se tim Selte nalazi na sredini tabele.

Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << druge strane ekipa Alavesa predstavlja prijatno iznenađenje dosadašnjeg dela sezone. Počeli su doduše porazom od Barselone i remijem bez golova sa Betisom. a makon toga vezali su tri pobede.

Svakako treba istaći i da su pobedili Real Madrid na domaćem terenu golom rezerviste Manua Garsije (1:0). Selta se trenutno nalazi na desetom mestu LaLige sa deset osvojenih bodova iz osam utakmica, dok je Alaves trenutno šesti sa 14 bodova, dva manje od vodeće Sevilje.

LaLiga, deveto kolo:

21.00 Selta - Alaves

Subota:

13.00 Real Madrid - Levante

16.15 Valensija - Leganes

18.30 Viljareal - Atletiko Madrid

20.45 Barselona - Sevilja

Nedelja:

12.00 Rajo Valjekano - Hetafe

16.15 Eibar - Atletik Bilbao

18.30 Ueska - Espanjol

20.45 Betis - Valjadolid

Ponedeljak:

21.00 Real Sosjedad - Đirona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.