Selektore, da ih što češće hladiš zbog ovoga!

Izvor: Mondo, 14.Nov.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektore, da ih što češće "hladiš" zbog ovoga!

Branislav Mitrović i Duško Pijetlović nisu igrali protiv Rumunije. Selektor im je dao slobodno, a mi mu želimo da to što češće radi...

Zrenjaninci koji su se u utorak uveče okupili na tribinama SC "Jug" da uživaju u novoj goleadi vaterpolo reprezentacije Srbije ostali su uskraćeni za majstorije petorice zlatnih olimpijaca.

Dvojica su bila povređena, jedan bolestan, a dvojica…

Dvojica su slavila rođenje sinova - Duško Pijetlović veselio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se u ponedeljak, a Branislav Mitrović na dan utakmice, večeras!

Selektor "delfina" Dejan Savić nije imao dilemu da li da dvojici sportista za primer uskrati zadovoljstvo da proslave prinovu u porodici ili ne - dao im je slobodno! I, ako je. Neka toga bude sve više…

Duško, Branislave - čestitamo!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.