Selektor i kapiten odbili da pričaju za SK

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor i kapiten odbili da pričaju za SK

Posle remija sa Rumunijom selektor Mladen Krstajić i kapiten Aleksandar Kolarov, odbili su posle utakmice da daju izjave za našu medijsku kuću, što su u obavezi kao nosiocima TV prava.

Sport Klub kao nosilac prava za Ligu nacija na području Srbije i čitavog regiona, ima pravo da bira sagovornike od kojih će da uzme izjavu odmah po završetku meča. Između ostalih naš novinar Maja Todić htela je da razgovara sa selektorom Mladenom Krstajićem, Aleksandrom Kolarovim i Aleksandrom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Mitrovićem. Međutim, dogovor nije ispoštovan od strane prve dvojice već samo od Mitrovića, strelca oba gola za Srbiju.

Zbog ovakvog odnosa prema nosiocu TV prava za Ligu nacija odluka redakcije Sport Kluba je da izjave selektora Mladena Krstajića i kapitena Aleksandra Kolarova posle utakmice sa Rumunijom ne budu prenesene.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.