Selektor Slovačke blizu Napolijeve klupe

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 11:47

Selektor Slovačke blizu Napolijeve klupe

Napoli bi u nastavku sezone trebao da dobije novog trenera, a kako prenosi dobro obavešteni Mateo Morato, odluka je pala na Frančeska Kalcona.

Italijanski stručnjak trenutno predvodi reprezentaciju Slovačke, a od saveza je dobio "zeleno svetlo" da radi na dva mesta u isto vreme.

Trenutni trener Valter Macari je blizu otkaza, a Kalcona je u završnoj fazi pregovora sa Napolijem.

Sve to, uskoro bi moglo da bude ozvaničeno. Kalcona bi tako postao treći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trener ekipe sa juga Italije ove sezone.

Kako prenosi isti izvor, u svom stručnom štabu će imati Mareka Hamšika, legendu Napolija i Frančesko Sinati, koji je bio kondicioni trener kod Lućana Spaletija.

Napoli je u subotu remizirao sa Đenovom, trenutno se nalazi na devetom mestu u Seriji A sa 36 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PROMENE U NAPOLIJU: Selektor menja Macarija, vraća se Hamšik

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024

Napolitanci tek deveti u Seriji A...Napoli je u velikoj krizi. Aktulni šampion Italije je tek na devetom mestu Serije A i što je još poražavajuće igra očajno. Zato će po svemu sudeći doći do nove smene na klupi Napolitanaca...Trenutni trener Valter Macari je blizu otkaz, a na njegovo mesto bi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.