Selektor Rumunije: Penal je u redu, isključenje ne baš

Izvor: Beta, 14.Okt.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Rumunije: Penal je u redu, isključenje ne baš

Selektor reprezentacije Rumunije Kozmin Kontra rekao je danas da nema zamerku zbog toga što je Srbiji danas dosudjen penal, ali da smatra da sudija nije trebalo da isključi njegovog fudbalera."Po novim pravilima, okej je što je dosudjen penal, ali to što smo dobili crveni karton i nije baš u redu. Zadovoljan sam igrom i svojim fudbalerima. Bilo je teško protiv brzih i tehnički dobrih protivnika. Dali smo sve od sebe i smatram da smo igrali veoma dobro ", rekao je Kontra posle utakmice u Bukureštu.Rumunija i Srbija su igrali nerešeno bez golova u četvrtom kolu Lige nacija.Domaćin je od 44. minuta imao igrača manje, pošto je Gabrijel Tamaš isključen kada je napravio penal nad Mijatom Gaćinovićem. Dušan Tadić ga nije iskoristio."Utakmica je bila teška i videli smo dva različita poluvremena, upravo iz tog razloga. Igrali smo onako kako smo se dogovorili u prvom, bili uravnoteženi, napadali. Ali, posle penala i crvenog kartona je bilo drugačije. Morali smo da se reorganizujemo, pokušavali smo iz kontranapada i uglavnom smo se koncentrisali na odbranu", kazao je Kontra.Rumunija ima šest bodova, dva manje od Srbije, a dva više od Crne Gore, koja će kasnije igrati svoju utakmicu četvrtog kola protiv Litvanije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić: Imamo karakter i želju, ali sam nezadovoljan bodom

Izvor: Beta, 14.Okt.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je njegova ekipa danas protiv Rumunije u Ligi nacija pokazala karakter i želju, ali da ne može da bude zadovoljan bodom."Ponovo smo pokazali da smo ekipa u stvaranju, da imamo karakter, želju i htenje da ispunimo što smo zacrtali....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.