Selektor Hrvatske (sada već bivši): Sudije su odlučile ishod meča!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Avg.2016, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Hrvatske (sada već bivši): Sudije su odlučile ishod meča!

Aco Petrović ne može da se pomiri sa porazom košarkaške reprezentacije Hrvatske od Srbije i direktno optužuje sudije da su skrojile rezultat.

Sada već bivši selektor Kockastih, jer mu je mandat istekao odmah posle Olimpijskih igara, smatra da su sudije u poslednjih 30 sekundi donele odluke na štetu njegovog tima.

- U poslednjih 30 sekundi sudije su donele dve odluke koje su odlučile pobednika. Radi se o nepostojećem prekršaju nad Raduljicom i nesportskoj ličnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << greški Jokića koja nije svirana, a to su četiri bacanja za nas i pobeda. Čestitam Srbiji na pobedi, ali mislim da bi i mi imali šanse u polufinalu protiv Australije. Bez obzira na sve, ponosni smo na naš nastup u Riju - rekao je Petrović, a prenosi Index.

Foto: Tanjug/AP

O samom meču sa Srbijom.

- Presudio je početak treće četvrtine, tih prvih pet minuta u koje smo ušli bez plejmejkera jer je Ukić imao tri lične greške.. Jednostavno, dogodilo se da Bilan mora da prense loptu i usledile su greške. Sve ostalo je istorija - rekao je Petrović.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TIPIČNO: Aci Petroviću za poraz od Srbije krive sudije

Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2016

Reprezentacija Srbije zasluženo je u polufinaliu Olimpijskih igara, pošto je u četvrtfinalu bila bolja od Hrvatske sa 86:83.. . Međutim, sada već bivši selektor te zemlje, za poraz od Srbije krivi sudije. . – Crna rupa u našoj igri početkom treće četvrtine kada smo izgubili čak sedam lopti,...

Nastavak na HotSport.rs...

Petrović: Sudije su odlučile pobednika

Izvor: Mondo, 18.Avg.2016

Selektor Hrvatske smatra da je njegov tim meč od Srbije izgubio zbog loše igre u trećoj četvrtini i dve odluke arbitara u finišu. On se posle poraza oprostio od klupe "kockastih"..Foto: MN Press..Košarkaši Srbije pobedili su Hrvatsku u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju u penal završnici...

Nastavak na Mondo...

PETROVIĆ PRONAŠAO KRIVCE: Sudije su odlučile utakmicu

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2016

U poslednjih 30 sekundi sudije su donele dve odluke koje su direktno odlučile pobednika. Radi se o nepostojećem faulu nad Raduljicom i nesportskom faulu Jokiću, koji nije sviran, kaže Petrović Nastavio je Aco Petrović sa praksom i posle poraza od Srbije da okrivljuje druge...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.