Sejdu Keita prešao u Valensiju

Izvor: B92, 30.Jan.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sejdu Keita prešao u Valensiju

Bivši fudbaler Barselone Sejdu Keita pridružio se Valensiji, za koju je potpisao do kraja sezone.

Tridesetčetvorogodišnji Keita je u Valensiju prešao iz kineskog Dalijan Erbina, za koji je igrao od 2012. Keita je sa Barselonom tokom četiri sezone, u periodu od 2008. do 2012. godine, osvojio 14 trofeja.

"Keita je potpisao za Valensiju do 30. juna, uz mogućnost produženja ugvora na još godinu dana", saopšteno je na zvaničnom sajtu španskog kluba.

Valensija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je saopštila da su klub na pozajmicu napustila trojica igrača – Elder Poštiga, Dorlan Pabon i Andres Gvardado. Kolumbijac Pabon se vratio u Južnu Ameriku gde se pridružio Sao Paulu, dok je Poštiga u Laciju, a Gvardado ide u Bajer Leverkuzen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.