Sedam golova na utakmici Mančester - Totenhem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2009, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam golova na utakmici Mančester - Totenhem

LONDON - Fudbaleri Mančester Junajteda napravili su spektakularan preokret na prvenstvenoj utakmici protiv Totenhema, nakon što su na poluvremenu gubili sa 2:0, a potom u nastavku postigli pet golova i trijumfovali sa ubedljivih 5:2.

Izuzetno značajnom pobedom Mančester je napravio korak bliže ka odbrani titule pošto je na tabeli Premijer lige učvrstio vođstvo sa tri boda prednosti nad Liverpulom i utakmicom manje.

Totenhem je u prvom delu susreta šokirao prepuni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Old Traford" vođstvom od 2:0 golovima Darena Benta i Luke Modrića, a onda su u nastavku momci trenera Aleksa Fergusona servirali pravu poslasticu vernim navijačima. Veliki preokret režirali su dvostruki strelci Kristijano Ronaldo i Vejn Runi, da bi deset minuta pre kraja konačan rezultat postavio Dimitar Berbatov.

Liverpul je očekivano slavio kao gost protiv Hala (3:1), dok je Čelsi ostvario minimalnu pobedu u gradskom derbiju protiv Vesthema (1:0).

Današnji rezultati:

Bolton - Aston Vila 1:1

Everton - Mančester Siti 1:2

Fulam - Stouk 1:0

Hal - Liverpul 1:3

Mančester Junajted - Totenhem 5:2

Vest Bromvič Albion - Sanderlend 3:0

Vesthem - Čelsi 0:1

Sutra igraju Arsenal - Midlzboro i Blekburn - Vigan, a u ponedeljak Njukasl - Portsmut.

Tabela:

Mančester Junajted 77 bodova

Liverpul 74

Čelsi 71

Arsenal 62

Aston Vila 55

Everton 53

Fulam 47, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.