Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2021, 15:56

Sećate se Sandra? Vratio se u Evropu da završi karijeru

Nekadašnji brazilski reprezentativac potpisao za portugalski Belenenses

Pre tek godinu i po dana je napustio Evropu, ali mnogi ljubitelji fudbala odavno ne znaju gde je i šta radi Sandro. Naravno, oni koji ga se uopšte i sećaju. Otkako je leta 2014. godine, posle četiri sezone na Vajt Hart Lejnu, napustio Totenhem, brazilski vezista je lutao Starim kontinentom i nigde nije uspevao da se "skući".

Pokušavao je u komšijskom Kvins Park Rendžersu, potom u Vest >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bromvič Albionu, pa redom u Antaliji, Beneventu, Đenovi, Udinezeu - nigde nije "potrajao" više od dve sezone, pa je početkom 2020. odlučio da se vrati u domovinu. No, ni tamo se nije dugo zadržao, nakon što mu je u januar istekao jednogodišnji ugovor sa Gojasom postao je slobodan igrač i šest meseci čekao na novi angažman.

🚨Officiel : Sandro 🇧🇷 signe au Belenenses SAD

L’ancien international brésilien, notamment passé par Tottenham, a signé jusqu’en 2023.

« Être ici aujourd’hui, c’est comme si je signais mon premier contrat et je suis très content » pic.twitter.com/gIsZzuZJrg

I dočekao ga! U 32. godini - ko bi rekao da mu je tek toliko - Sandro je rešio da se još jednom oproba u Evropi. Nekadašnji reprezentativac Brazila postao je novi član portugalskog prvoligaša Belenensesa, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

"Igrao sam na mnogim mestima i imam dosta iskustva. Nadam se da mogu da pomognem ovom projektu. Ovde sam, osećam se kao da potpisujem prvi ugovor i veoma sam srećan. Poznajem portugalsku ligu, vrlo je dobra i jedva čekam da zaigram. Želim da se stabilizujem u Portugaliji i ovde završim karijeru", rekao je Sandro na promociji.

Nije u cvetu mladosti, štaviše, već pola godine nije odigrao takmičarsku utakmicu, ali malo koji tim u Primeiri može da se pohvali fudbalerom koji za Selesao ima 17 nastupa.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.