Sećate li se poslednjih autogolova u derbijima? (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se poslednjih autogolova u derbijima? (video)

U jednom periodu bili su baš učestali, trenutno vlada svojevrsno zatišje po tom pitanju.

Večeras od 19 časova u Humskoj igra se 158. večiti derbi, a još od 145. po redu nije bilo nijednog autogola u duelima beogradskih ''večitih rivala''.

U tom 145. derbiju autogol je i presudio u korist Crvene zvezde, kada je defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Milan Obradović zatresao sopstvenu mrežu i, ispostavilo se, postavio konačnih 1:0 u tom duelu odigranom na ''Marakani''.

Poslednji autogol od Zvezdinih fudbalera postigao je Milan Jovanović, nekadašnji crnogorski reprezentativac u 143. derbiju, novembra 2012, ali za razliku od Obradovićevog, njegov kiks je ispravljen. I taj derbi igran je na ''Marakani, Zvezda je slavila sa 3:2, iako je posle pomenutog autogola gubila sa 2:1.

Kako rekosmo, tih godina su autogolovi bili prilično učestali, pa smo tako i u 137. derbiju videli autogol Partizanovog fudbalera Srđe Kneževića, ali Partizan je, tada na ''Marakani'' slavio sa 2:1. Presudio je onaj evrogol Klea.

U prilogu su podsećanja na sva tri pomenuta derbija.

---
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve je "vrelije", korteo navijača Partizana je stigao, već "grmi" u Humskoj! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018

Navijači Partizana i Crvene zvezde polako pristižu na stadion u Humskoj ulici...Biće paklena atmosfera večeras od 19 časova na stadionu Partizana...Navijači uveliko pristižu, očekuje se da stadion bude pun, osim onih delova koje nazivamo "tampon" zone između tribina gde će biti smešteni navijači...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.