Savo Pavićević: Izvinjavam se

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Pavićević: Izvinjavam se

Očaj u glasu štopera Crvene zvezde...

Tragičar meča između Crvene zvezde i Kairata Savo Pavićević teško je pronalazio reči posle poraza od 0:2 kojem je kumovalo njegovo isključenje u drugom minutu. On je i dugo posle završetku utakmice vrteo film na taj detalj i verovatno se pitao da li je sve moglo da bude drugačije.

"Izvinjavam se svima. Saigračima, navijačima, stručnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štabu i ljudima u klubu. Ne znam šta da kažem posle ovoga što mi se desilo. U tom drugom minutu nisam znao ni gde da idem ni šta da radim", bile su prve reči iskusnog štopera.

Pavićević se do tančina prisećao detalja koji su vrlo verovatno prelomili meč.

"Krivo mi je bilo, jer se glavni arbitar dugo dvoumio. Kao da je prvo hteo da mi pokaže žuti karton, jer je video da mi je njihov napadač pocepao usnu. Međutim, izgleda da mu je pomoćnik nešto rekao. Ne znam šta da kažem. Momci su se borili, verovatno bi sve to bilo drugačije da sam ja bio na terenu".

Sa druge strane, drugi član centralnog defanzivnog tandema Crven zvezde Zoran Rendulić razmišlja sa mnogo više optimizma. Pojačanje iz Čukaričkog da debi na stadionu “Rajko Miitć“ oplemeni pozitivnim rezultatom.

"Ovo nije parametar vrednosti. Bio nam je ovo prvi takmičarski meč i siguran sam da ćemo u revanšu biti bolji. Oni su krenuli iz takmičarskog ritma i iskoristili bolju fizičku spremu, posebno u poslednjih 20 minuta kada su nas čekali na kontre. Ja sam počeo meč sa Savom, završio sa Jovanovićem, koji se nije nadao da će igrati, ali dobro. Još ništa nije izgubljeno".

Iako gaji nadu da će proći dalje sa tribina je delovalo da je napadač Kairata Žerar Gou nezaustavljiv?

"Mene on nije impresionirao. Dobio sam skoro svaki duel sa njim i ne treba od njih sad praviti bauk. Mi ćemo tamo sigurno biti na višem nivou, jer kao što sam rekao ovo nije pravi parametar. Oni su uigran tim, koji je koristio višak igrača i posle nas vrebao iz kontri".

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pavićević: "izvinjavam se svima..."

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 10:27

Razumljivo je nezadovoljan iskusni defanzivac koji je već na startu ostavio svoje drugove na cedilu...Zvezda se nakon jednogodišnje pauze na evroscenu vratila porazom od Kairata, na domaćem terenu...Ishod meča je umnogome oblikovalo isključenje Sava Pavićevića, iskusnog defanzivca, koji je razumljivo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.