Savićević ostaje u Zvezdi

Izvor: Mondo, 21.Jun.2013, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savićević ostaje u Zvezdi

Omladinski reprezentativac produžio ugovor sa crveno-belima na još četiri godine.

U danima kada iz Ljutice Bogdana uglavnom stižu vesti o odlascima igrača, na sajtu Crvene zvezde objavljena je pozitivna vest za navijače.

Talentovani Vukan Savićević rešio je svoj status na duži vremenski period i produžio ugovor do 2017. godine.

U izjavi za sajt priznao je da je srećan i mu je oduvek bio san da osvaja trofeje sa Zvezdom.

"U prethodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sezoni sam dobio priliku da pokažem šta znam u nekoliko mečeva, upisao sam i debitantski gol. Međutim, u novoj sezoni neću se time zadovoljiti. Maksimalno ću se truditi da na treninzima zaslužim mesto u najjačoj postavi i doprinesem novim Zvezdinim pobedama. Bez obzira na sve poteškoće koje imamo, igram u najvećem klubu u ovom delu Evrope i sigurno da očekujem da osvojimo oba domaća trofeja u narednoj godini", izjavio je on.

Savićević je prošle sezone odigrao 12 utakmica, deset ligaških. Postigao je gol u pobedi Crvene zvezde nad Javorom, 27. februara.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.