Savićević: Vučinić u krizi jer mora da igra odbranu

Izvor: Blic, 07.Mar.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savićević: Vučinić u krizi jer mora da igra odbranu

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević rekao je da navijači Juventusa moraju da podrže napadača Mirka Vučinića koji je u lošoj formi u poslednje vreme.

"Mirko ne igra onako kako može. Znam da ima problema sa kolenom, što utiče na partije. Zbog toga je nedavno igrao samo jedno poluvreme za Crnu Goru", kazao je Savićević italijanskim medijima.

Juventus je letos za Vučinića platio Romi oko 15 miliona evra obeštećenja.

Crnogorski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reprezentativac je do sada postigao samo tri gola za Staru damu.

"On je sjajan igrač, ali znam da Juventusovi navijači ne praštaju. Mirko, zbog taktike trenera Antonija Kontea, mora da igra i odbranu, a tako gubi na svežini", objasnio je nekadašnji igrač Milana.

Savićević je istakao da je Vučiniću potrebno više slobode u igri.

"Mislim da je samo u pitanju težak period za Mirka. Potrebno je da postigne jedan gol i sve će krenuti na bolje", dodao je on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.