Savić: Nije to bila naša prava predstava

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jan.2020, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Nije to bila naša prava predstava

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da očekuje da će njegova ekipa igrati protiv Španije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva. Vaterpolisti Srbije plasirali se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Budimpešti, pošto su pobedili Holandiju sa 11:4 (0:1, 3:1, 5:2, 3:0), u trećem kolu Grupe B.   "Trebalo je da prođe vreme da uđemo u naš ritam. Delovali smo umorno u početku, posle je sve bilo kako treba.    Jedan deo posla smo završili, sada ostaje drugi. Očekujem Špance u četvrtfinalu i bićemo spremni za veliku utakmicu", rekao je Savić, preneo je Vaterpolo savez.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Srpski ''Delfini'' spremni za ''veliku utakmicu''!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je večeras da očekuje da će njegova ekipa igrati protiv Španije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva i da će biti spremna za taj duel...Vaterpolisti Srbije plasirali se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Budimpešti, pošto su pobedili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.