Savić: Daćemo sve od sebe u finalu

Izvor: Press, 15.Jun.2013, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Daćemo sve od sebe u finalu

- Očekivao sam tešku utakmicu. Igrači oba tima bili su umorni, a Crna Gora nije imala šta da izgubi. Loše smo igrali sa igračem više, aali smo se dobro branili sa igračem manje - rekao je Savić.

On je naglasio da je ključni trenutak u utakmici bio pogodak Udovičića iz kontranapada za vođstvo 6:4. 

- Na kraju su obe ekipe imale priliku da ostvare željeno. Ostaje nam da se spremimo za finale. Stalno ponavljam da jako naporno radimo, ali kada se igra za trofej, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pada u vodu. Daćemo sve što možemo u ovom trenutku - poručio je Savić.

Živko Gocić je naglasio da će reprezentacija Srbije sada probati da osvoji turnir.

- Najbitnije je da smo u finalu. Dosadni smo više sa pričom o umoru, sada hoćemo da probamo da osvojimo turnir. Ovo je bila teška utakmica, a Crna Gora je fenomenalno igrala. Idemo u finale sa namerom, kao i uvek, da pobedimo - rekao je Gocić.

Gojko Pijetlović je zadovoljan kako je funkcionisala odbrana u današnjem meču.

- Znali smo da će biti napeto jer smo pod velikim fizičkim naporima. Tek smo na početku . Oni su bili bez pritiska i sa željom da se nametnu. Odbrana je funkcionisala odlično i to je najvažnije. Zadovoljni smo, a ime rivala u finalu nije važno. Igraćemo koliko možemo u ovom trenutku - rekao je Pijetlović.

Miloš Chuk je konstatovao da je Crna Gora "slomljena kontrama".

- Mučili smo se sa njihovim jakim presingom. .Uspeli smo da ih slomimo kontrama i da zasluženo pobedimo. Finale je uvek teško, ali imamo pravo da se nadamo uspehu - rekao je Chuk.

Srbija je pobedila Crnu Goru sa 8:6 u prvom polufinalu Svetske lige, a u finalu će igrati protiv pobednika drugog polufinalnog meča u kojem se sastaju Mađarska i SAD.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.