Saveti za dekorisanje:Proceni,izmeri,izaberi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saveti za dekorisanje:Proceni,izmeri,izaberi

Uređenje životnog prostora je mnogo više od kupovine nameštaja i izbora boje zidova. Mada je uvreženo mišljenje da to svako zna, nije tako. Ovo su, prema mišljenju dekoratera, najčešće greške prilikom renoviranja stana ili uređenja novog životnog prostora.

Ne merite nameštaj - Osim ako ste stručnjak, ne pouzdajte se u svoje oštro oko. Jer, sto za kafu koji izgleda odlično u salonu nameštaja, može biti prevelik u vašem domu. Pre nego što krenete u potragu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izmerite koliki vam nameštaj treba i držite se mera.

Kupujete u istoj radnji - Bilo da su u pitanju finansijski ili praktični razlozi, mnogi sav nameštaj kupuju u istoj radnji. I greše, čak i kad radnja nudi lepo dizajniran i kvalitetan nameštaj jer rizikuju da svoj stan pretvore u izložbeni prostor određenog brenda. Tako će vaš dom možda izgledati lepo, ali neće imati lični pečat.

Igrate na sigurno - Obožavate jarke boje, ali se plašite da su suviše intenzivne za vaš dom? Volite orijentalne detalje, ali se držite klasičnih i neutralnih?

Na dobrom ste putu da od svog stana napravite nezanimljiv i dosadan prostor. Nemojte otići ni u drugu krajnost i nepromišljeno isprobavati novine jer će vam se tako slobodno vreme svesti na popravljanje ranijih grešaka. Ali, kao i u životu, i ovde je dobro s vremena na vreme rizikovati.

Savet plus: Upečatljiv detalj, bilo da su u pitanju zavese, umetničko delo ili tepih, kombinujte sa jednostavnim predmetima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.