Sautgejt odabrao pomoćnika

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2016, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sautgejt odabrao pomoćnika

Pomoćni trener Čelsija Stiv Holand od danas je član i stručnog štaba fudbalske reprezentacije Engleske, potvrdio je selektor Garet Sautgejt.

"Stivovo iskustvo u radi s vrhunskim fudbalerima i trenerima u Čelsiju znači da zna kako jedan svetski tim treba da izgleda", rekao je Sautgejt.

Holand će Čelsi napustiti na kraju sezone kada će se u potpunosti posvetiti nacionalnoj selekciji. On će, medjutim, moći da radi sa Engleskom u martu, na mečevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Nemačke i Litvanije.

Stiv Holand i Garet Sautgejt saradjivali su od 2013. do 2016. godine u mladoj reprezentaciji Engleske. Holand je trener u Čelsiju od 2011. godine. Klub je od tada osvoji Ligu šampiona, Premijer ligu, Ligu Evropa, a trenutno je prvi u Premijer ligi.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.