Sarijev medeni mesec gotov, Čelsi spušten na zemlju!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarijev "medeni mesec" gotov, Čelsi spušten na zemlju!

Iskušenja tek slede, Italijana od poraza brine mnogo više jedna druga stvar...

Dva poraza, na Vembliju i protiv Vulvsa sinoć spustila su Čelsi na zemlju. Komentari su da su zbog Sarijeve estetike izgubili na čvrstini i da se sada pokazuju limiti. Naime, vodili su imali kontrolu, a onda za četiri minuta primili dva gola.



"Mnogo sam zabrinut, ne zbog poraza već načina. Nismo odgovorili, nismo imali samopouzdanja, sada je jasno da je pogrešno što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo poneki put pokazivali i više samopouzdanja, mislim da moramo da izvučemo pouke
", kaže Sari.

Naravno, nije pošteđen kritika, da je razmišlja o meču sa Sitijem, napravio pet izmena u odnosu na duel sa Fulamom, rezervisti nisu pokazali da mogu da održe nivo igre na istoj visini.



"Nisam mislio o Sitiju, to je potpuno pogrešno. Oni su bolji od nas, materijal za titulu, mi smo klasu ispod, borimo se za top četiri. Kako rekoh brine me što smo pali posle gola, izgledali kao potpuno drugačiji tim",
završio je Sari čija ekipa je na deobi četvrtog mesta sa Arsenalom, i mogla bi da ispadne iz top četiri, čekaju moćni Siti, dok "Guneri" imaju ipak mnogo lakši posao, protiv Hadersfilda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.