Sarija u Italiji već čekaju raširenih ruku!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarija u Italiji već čekaju raširenih ruku!

Kontakti su uspostavljeni.

Prva sezona Mauricija Sarija u Čelsiju trenutno ne ide po planu.

Iako su "Plavci" još uvek u igri za plasman u Ligu šampiona, sve bi moglo da se završi totalnim fijaskom za šta bi kao jedini krivac bez dileme bio označen Mauricio Sari. Nevezano za to da li je sve do njega ili ne baš...

Italijanski mediji javljaju da je Roma već stupila u kontakt sa Sarijevim zastupnicima, te da su u klubu spremni da mu "sačuvaju" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klupu na kojoj trenutno sedi Klaudio Ranijeri.

Čelsi ne bi imao ništa protiv toga da nekadašnji strateg Napolija napusti klub, naročito ako na kraju sezone ne uspe da obezbedi plasman u elitno klupsko takmičenje.

On se stidljivo spominje i kao alternativa Maksu Alegriju u Juventusu, ali su te priče utihnule nakon neverovatnog podviga "Stare dame" protiv Atletika.

Jedno je sigurno, mnogi tvrde - Sari se vraća u domovinu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Emeri bi da pojača "Tobdžije", na spisku tri imena!

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2019, 11:33

Klub je već krenuo u akciju...Arsenal je sinoć uspeo da se domogne plasmana u četvrtfinala Lige Evrope nakon što je savladao Ren sa 3:0..."Tobdžije" će tako u nastavak sezone ući sa blagom euforijom pošto je tim i dalje u igri za plasman u Ligu šampiona naredne sezone...Klub je za naredno leto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.