Sari prelomio, sledi egzodus napadača!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari prelomio, sledi egzodus napadača!

Italijan rešio da napravi tim po svom ukusu.

Čelsi će ovog januara u potpunosti promeniti izgled svog napada.

U klub je stigao Gonzalo Iguain, na izlaznim vratime je i Alvaro Morata koji bi uskoro trebalo da pređe u Atletiko, a sada je na pomolu još jedan odlazak.

Engleski mediji tvrde da je i Olivije Žiru blizu odlaska sa Stamford Bridža.

Mauricio Sari će se očigledno osloniti na Iguaina, dok je Eden Azar kao "lažna devetka" rezervna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << varijanta, pa tu nema mesta za reprezentativca Francuske.

Za njega su zainteresovani neki od najvećih tmaošnjih klubova poput Marseja i Liona.

"Nikad nisam odbacio opciju povratka u Francusku, Marsej i Lion su veliki klubovi. Međutim, moj prioritet je ostanak u Premijer ligi", kazao je Žiru francuskim medijima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Morata na pozajmici u Atletiko Madridu

Izvor: RTS, 28.Jan.2019

Špnaski napadač Alvaro Morata igraće do kraja sezone u Atletiko Madridu, saopštio je njegov klub Čelsi. . Morata je u Londonu proveo prethodnih godinu i po dana i postigao 24 pogotka na 71 utakmice za klub sa "Stamford...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.