Sari bez Ronalda sutra! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari bez Ronalda sutra! (foto)

Portugalac propušta meč 24. kola.

U nedelju se igra meč na "Alijanc" stadionu, Juventus će ugostiti Brešu. Domaći će sutra od 15 časova igrati bez Kristijana Ronalda!

Sari je rešio da svom najboljem igraču da odmor kako bi se pripremio za važan deo sezone koji predstoji. Posle Breše sledi gostovanje SPAL-u, a zatim sledi duel sa Lionom u okviru Lige šampiona.

Posle Francuza u Torino dolazi Inter a tri dana kasnije i Milan 4. marta kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra revanš polufinala kupa Italije.

I convocati bianconeri ⚫️⚪️ per #JuveBrescia!#ForzaJuve pic.twitter.com/hhmvoeRX4j

— JuventusFC (@juventusfc) February 15, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanezi se pomirili, "Džek" odlazi?

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2020, 01:06

Italijan bi mogao u glavni grad Italije...Milan dočekuje Torino prekosutra u okviru 24. kola Serije A..."Bikove" su dobili pre petnaestak dana u okviru kupa Italije, videćemo kako će stvari stojati u ligaškom duelu...Piolijevi momci su odlični u 2020. godini, tek jedan poraz i to od strane Intera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.