Sarajevu kup, smeši se i dupla kruna

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevu kup, smeši se i "dupla kruna"

Fudbalski klub Sarajevo stigao je do trofeja u domaćim takmičenjima prvi put posle četiri godine.

Fudbaleri Sarajeva poraženi su danas u revanš meču finala Kupa BiH (1:0), ali su stigli do trofeja, pošto su u prvoj utakmici savladali Široki Brijeg sa 3:0.

Domaćin je danas stigao do vođstva već u 23. minutu preko Dražena Bagarića, ali je Široki Brijeg tu i stao. U poslednjih 20 minuta domaći su imali i igrača više.

Sarajevo je tako stiglo do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog trofeja u domaćim takmičenjima posle četiri godine.

Poslednji put Sarajevo je osvojilo titulu u sezoni 2014/15, a godinu dana ranije osvojen je peti trofej u Kupu BiH.

U sezoni na izmaku Sarajevo se nalazi u sjajnoj poziciji da prvi put u svojoj istoriji osvoji "duplu krunu".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Darko Lazić i Sarajevo osvojili Kup Bosne

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2019

Sarajevo je blizu osvajanja duple krune u Bosni i Hercegovini. Bordo tim je poražen danas u revanšu finala masovijeg takmičenja  od Širokog Brijega (0.1), ali su sačuvali prednost iz prvog meča (3:0). Domaćin je danas stigao do vođstva već u 23. minutu preko Dražena Bagarića, ali je Široki...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.