Šarac ne vodi Radnički u meču sezone za opstanak u Superligi

Izvor: B92, 02.Jun.2023, 16:25

Šarac ne vodi Radnički u meču sezone za opstanak u Superligi

Iz kluba kažu da su zdravstveni razlozi sprečili Šarca da bude na klupi za revanš utakmicu baraža za eltitu protiv Inđije.

Malo je onih koji su mogli da pretpostave da će se niški Radnički boriti za goli superligaški život. Trenutno, tim sa Čaira se nalazi na ivici provalije - mora nadoknaditi dva gola zaostatka iz Inđije inače će narednu sezonu igrati u drugoligaškom društvu.

Pred revanš meč (nedelja, 4. jun) iz tabora "Reala sa Nišave" stiže još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vesti koje nikako ne mogu biti umirujuće po ekipu, mada mogu imati i pozitivne posledice - ali tek će vreme pokazati ispravnost odluke kluba.

Naime, kako prenosi portal "Južne vesti", trener Dragan Šarac neće voditi niški tim u revanšu baraža za opstanak u eliti.

Iz kluba kažu da su zdravstveni razlozi u pitanju.

U prvom meču Inđija je na svom terenu slavila sa 3:1 (2:0), a u drugom meču fudbalere iz Niša vodiće nekadašnji igrači Radničkog i doskorašnji pomoćnici Šarca Vladimir Đorđević i Dragan Gavrilović.

"Sramota je kako smo izgubili utakmicu. Čestitam protivniku", rekao je kratko Dragan Šarac nakon poraza u Inđiji.

Šarac je preuzeo Radnički početkom marta na meču protiv Mladosti GAT, nakon odlaska njegovog dotadašnjeg šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

Bio je na klupi Radničkog na 14 mečeva, a tim je tada upisao četiri trijumfa i 10 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.