Saopštenje Budućnosti: Imamo OVIH 10 igrača! A ko će biti trener?

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 10:35

Saopštenje Budućnosti: ''Imamo OVIH 10 igrača''! A ko će biti trener?

Sednica Upravnog odbora kluba trajala do kasno sinoć, potom je objavljeno saopštenje. Ima konkretnih informacija.

Podgorička Budućnost godinama je jedan od glavnih kandidata za titulu u ABA ligi, ali posle sinoćnjeg saopštenja njihovog kluba, deluje da bi te ambicije mogle da budu za nijanu skromnije u sledećoj sezoni, ali uz trogodišnji plan koji bi iz godine u godinu mogao da daje sve bolje rezultate.

Svedoci smo da je uprava kluba prethodne nedelje većobavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veliki deo posla oko formiranja ekipe za narednu sezonu, a na sednici je potvrđeno kojih 10 igrača će sigurno nastupati za Budućnost sledeće sezone. Ostaje još da se reši pitanje trenera.

U nastavku prenosimo saopštenje u celini.

''Na sednici Upravnog odbora KK Budućnost Voli koja je počela u 19h, a završila nakon 23h, izvršena je finansijska analiza za tekuću sezonu 2019/20 godine.





Upravni odbor je izrazio žaljenje što se ni jedno takmičenje nije završilo. Zaključak je da su ambicije kluba za narednu nepromenjene.







Budućnost Voli će se truditi da u narednoj sezoni, po kvalitetu bude među prvih pet timova i da iz drugog plana čeka svoju šansu, kao što je to bila strategija i prethodne sezone.





Klub će se i u narednoj sezoni dati prioritet domaćim  igračima. Imamo deset igrača koji su kandidati za prvi tim:





Kobs, Ivanović, Popović, Žugić, Šehović, Drobnjak, Starovlah, Ilić, Danilo i Zoran Nikolić.

-

Najveći akcenat je na mlađim selekcijama, razvojnom timu i mlađim selekcijama Studentskog centra, kao i popularisanju i razvoju košarke u Crnoj Gori.





Plan Budućnost Volija je da kroz učešće razvojnog tima u ABA ligi i kroz takmičarsku sezonu obezbedi gro crnogorskih kvalitetnih igrača.





Cilj je da se u narednih 15 dana obavi razgovor sa stručnim štabom oko planova i strategije. Potrebno je da se nadje najbolje rešenje kada je u pitanju stručni štab prvog tima Budućnost Volija i razvojnog tima Studentski centar, kako bi se u naredne tri godine realizovao plan razvojnog centra u sklopu Budućnost Volija s posebnim fokusom na nove naraštaje i razvoj  talentovanih mladih igrača'', navodi se u saopštenju.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Budućnost u startu ''u prednosti'' u odnosu na Zvezdu i Partizan?

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020

Tako bar veruje još jedan od igrača koji su potpisali novi ugovor sa Podgoričanima...Veoma su aktivni u podgoričkoj Budućnosti ovih dana, iako je tek početak juna oni su formirali najveći deo tima za sledeću sezonu...Posle sinoćnje sednice Upravnog odbora kluba potvrđeno je na kojih 10 igrača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.