Santrač: Advokat da ubrza igru

Izvor: B92, 14.Okt.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santrač: Advokat da ubrza igru

Bivši selektor naše zemlje Slobodan Santrač rekao je za ’Novosti’ da Dik Advokat mora da ubrza igru Srbije.

On je dodao da se Albancima ne sme dozvoliti prostor za kontranapade i istakao da veruje u pobedu.

„Nismo se proslavili u Jermeniji. Bilo je više propusta. Sada sve to treba imati u vidu i stvoriti uslove za uspeh protiv Albanaca“, smatra Santrač.

Srbija od 20.45h dočekuje Albaniju na stadionu JNA u drugom kolu I grupe u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za EURO 2016. godine.

Santrač ističe da Dik Advokat mora da probudi napadačku želju u igračima Srbije.

„Treba svakog igrača da postavi na pravo mesto. I da postoji više želje da se postižu golovi. Zatim treba ubrzati našu igru. I treba svima jasno staviti do znanja da je svaki kvalifikacioni početak malo problematičan. To se i ovaj put potvrdilo.“

Selekcija Albanije će iz kontri pokušati da ugrozi gol Stojkovića.

„Glavna odlika im je velika brzina. Ne treba im dozvoliti kontre i time smo pola posla završili.“

Bivši selektor Jugoslavije veruje da motiv ne bi trebalo da bude problem.

„Moraju da imaju na Partizanovom stadionu veliki motiv. Verujem u naš sastav i da može savladati Albance. I pobedićemo ih stalnom agresijom.“

Bivši trener Partizana i pomoćnik Iliji Petkoviću na klupi reprezentacije Goran Stevanović predlaže formaciju sa dva napadača.

„Treba igrati 4-4-2 ili u krajnjem slučaju 4-3-1-2. Problem su naši reprezentativci koji u svojim inostranim klubovima ne igraju uopšte ili imaju sasvim malu i zanemarljivu minutažu. To mi nikako nije jasno da se praktikuje u našoj selekciji.To nije dobro i već nam se žestoko osvetilo u Jermeniji“, kaže Stevanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Advokat mora da ubrza igru i probudi napadačku želju u igračima!"

Izvor: Press, 14.Okt.2014

Bivši selektor naše zemlje Slobodan Santrač rekao je za ’Novosti’ da Dik Advokat mora da ubrza igru Srbije. . On je dodao da se Albancima ne sme dozvoliti prostor za kontranapade i istakao da veruje u pobedu.. „Nismo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.