Sanderlend ruši rekord - stiže vezista iz Gabona!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanderlend ruši rekord - stiže vezista iz Gabona!

Didije Ndong mogao bi da postane Crna mačka u toku dana, javlja Skaj Sport

Skaj javlja da je Sanderlend rešio da danas obori klupski rekord kada je obeštećenje u pitanju, a na meti Crnih mačaka je Gabonac Didije Ndong.

Ovaj izvor tvrdi da su pregovori odmakli i da bi ovaj vezista mogao da obori rekord kluba. Ndong igra u Lorijanu i u toku dana trebalo bi da odradi medicinske preglede.

Dosadašnji rekord drži Asamoa Đan koji je plaćen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 15.000.000 evra pre šest godina. Ndong bi mogao da dođe i za veću sumu od pomenute.

To bi značilo da će Mojes prodati Lamina Konea Evertonu.

Takođe, na meti Crnih mačaka je Džon Radi, golman Noriča koji ima 29 godina. Jedna od želja bio je Džon Hart, ali je on otišao u Torino.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.