Sančez odlučio, imamo li transfer zime?

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sančez odlučio, imamo li transfer zime?

Aleksis stavljen pred jasan izbor, izgleda da je njegov agent postigao sinoć dogovor!

Priča je izgleda gotova.

Naime, nekoliko različitih izvora potvrđuju da je Aleksis Sančez prelomio, da se njegov agent Felicevič dogovorio, Čileanac ide u Junajted.

Videćemo koliko su pouzdani ovi navodi, ali obično ažurni insajder Junajteda, Dankan Kastls tvrdi da je "Ninjo Maravilja" na korak od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Junajteda.

Siti je odbio da plati obeštećenje od 40 miliona evra, Junajted će isplatiti Vengeru traženo, nude veći novac samom igraču od Sitija i izgleda da će on obući dres "Đavola".

Uz to, engleski mediji pišu da je Murinjo obećao Vudvordu da neće insistirati na drugim napadačima poput Grizmana, narednog leta, ako sada dovede Sančeza.

Šta nudi Junajted?

Želeli su da uključe Mihtarijana u posao, Venger je odbio, na kraju će platiti 40 miliona evra za Čileanca, čekaju da Venger obezbedi zamenu.

Šta je pozicija Sitija?

Ne pristaju na ucenu, oni imaju dogovor sa Sančezom, i kako se saznaje, Gvardiola smatra da ako Čileanac želi da zaista stigne u Siti, odbiće Murinja i sačekati leto da se preseli na "Etihad".

Time je Sančez stavljen pred izbor, Arsenal bi naravno da ga proda, ali bi i njima ruke bile vezane, ako Aleksis odbije Junajted. On izgleda to neće učiniti, Murinjo je spreman da odustane i od Bejla, samo da se dokopa Sančeza, zatim bi mu ostalo 150 miliona funti za leto koje bi mogao da potroši da ojača odbranu i vezni red.

Da li je saga gotova? Izgleda da jeste, a navijači Sitija već komentarišu da im Sančez nije potreban i da misli samo na novac. Da je drugačije, sačekao bi Siti i stigao na leto.

Kiselo grožđe ili nešto drugo?

I dok se roje spekulacije o njegovoj budućnosti, očekuje se da Aleksis bude danas u sastavu kada Arsenal igra protiv Burnmouta. U derbiju dana, inače, sastaju se Liverpul i Mančester Siti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mojes ga je doveo u Junajted, sada ga želi i u Vest Hemu!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018

Kako prenose engleski mediji, fudbaler "Đavola" bi mogao da se preseli na "Olimpijski stadion"...Dejvid Mojes je po svemu sudeći uspeo da izvede "Čekićare" na pravi put. Potvrda je stigla sinoć, kada je Hadersfild demoliran i to u Jorkširu, više o pobedi Vest Hema protiv "Terijera" OVDE...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Sančez ni na klupi, gotovo je, stigla zamena! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018

Čileanac na izlaznim vratima, Venger mu već pronašao zamenu...Aleksis Sančez je na izlaznim vratima "Emiretjsa", pitanje je samo gde će nastaviti svoju karijeru...Njegova želja je Mančester Siti, ali "Građani" nisu spremni da ispune uslove koje je postavio Arsenal, pa trenutno u trci za njegovim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.