Sanacija kolovoza na Futoškom putu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 15:36

Sanacija kolovoza na Futoškom putu

Radovi na popravci kolovozne konstrukcije Futoškog puta, koji su započeli 27. septembra, intenzivno napreduju i odvijaju se planiranom dinamikom. U nedelju, 2. oktobra, završava se prva faza radova, koja obuhvata desnu kolovoznu traku na deonici od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića i ovaj deo saobraćajnice biće pušten u saobraćaj.

Od ponedeljka, 3. oktobra, radovi će se odvijati na levoj kolovoznoj traci (u smeru ka Ulici Bate Brkića), dok će saobraćaj biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preusmeren na suprotnu traku.

Kompletan završetak radova na delu Futoškog puta, od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, uslovljen je povoljnim vremenskim uslovima, ali očekuje se najkasnije do sredine oktobra, kada će se preći na iduću deonicu ove saobraćajnice.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napreduje sanacija na Futoškom putu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2022

NOVI SAD – Radovi na popravci kolovozne konstrukcije Futoškog puta, koji su započeli 27. septembra, intenzivno napreduju i odvijaju se planiranom dinamikom. U nedelju, 2. oktobra, završava se prva faza radova, koja obuhvata desnu kolovoznu traku na deonici od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.