Šampionu bod u Menhengladbahu

Izvor: RTS, 24.Feb.2013, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionu bod u Menhengladbahu

Bez pobednika u duelu dve Borusije, Menhengladbah i Dortmund odigrali nerešeno 1:1. Dortmund je poveo golom Gecea iz penala, izjednačio je Junes u 67. minutu. Grojter Firt odoleo favorizovanom Leverkuzenu.

Fudbaleri Borusije Menhengladbah i Borusije Dortmund igrali su danas nerešeno 1:1 u 23. kolu nemačke Bundes lige.

Aktuelni šampion poveo je golom Gecea iz penala, ali je domaći tim u nastavku uspeo da izjednači i osvoji bod kojim je ostao blizu gornjeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvenstvene tabele.

Gosti iz Dortmunda, za koje je ceo meč odigrao srpski reprezentativac Neven Subotić, učvrstili su se na drugom mestu sa 17 bodova zaostatka za vodećim Bajernom iz Minhena.

Fudbaleri Grojter Firta i Bajera iz Leverkuzena igrali su nerešeno 0:0, u poslednjoj utakmici 23. kola nemačke Bundes lige.

Ovim rezultatom domaćin je ostao na začelju tabele s minimalnim šansama da izbegne povratak u niži rang, dok trećeplasirani Bajer Leverkuzen sada zaostaje 18 bodova za vodećim Bajernom iz Minhena.

Srpski napadač u redovima Grojter Firta Nikola Đurđić zamenjen je na poluvremenu večeršnjeg meča.

Borusija Menhengladbah - Borusija Dortmund 1:1 (Junes 67 - Gece 31. penal)

Grojter Firt - Bajer Leverkuzen 0:0

Odigrano juče: Bajern Minhen - Verder Bremen 6:1, Augsburg - Hofenhajm 2:1, Majnc - Volfsburg 1:1, Hanover - Hamburger 5:1, Šalke - Fortuna Diseldorf 2:1, Štutgart - Nirnberg 1:1.

Odigrano u petak: Frajburg - Ajntraht Frankfurt 0:0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.