Šampionski: Barsa prihodovala skoro milijardu evra

Izvor: N1 televizija, 17.Jul.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionski: Barsa prihodovala skoro milijardu evra

Tokom prethodne sezone Barselona je ostvarila rekordan prihod od čak 914 miliona evra, saopšteno je iz kluba.

U godini u kojoj je osvojio titule šampiona u La Ligi i Kupu kralja, katalonski tim je ostvario najveću zaradu pre svega zbog transfera Nejmara u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra.

Na budžet nisu uticala ni dva rekordna pojačanja i dovođenja Usmanija Dembelea iz Borusije Dortmund za 105 miliona i Felipea Kutinja iz Liverpula za 150.

Sa stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Kamp Nou očekuju da će 2021. godine imati prihod od čak milijardu evra.

€914m?!

It was a record-breaking season at Barcelona in terms of revenue.

They're on track to smash the €1bn mark in the next three years!

https://t.co/0i9CpBfW2Upic.twitter.com/HkCzErJG8d

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Barselona prihodovala skoro milijardu evra

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2018

Tokom prethodne sezone, Barselona je ostvarila rekordan prihod od čak 914 miliona evra, saopšteno je iz kluba...U godini u kojoj je osvojio titule šampiona u La Ligi i Kupu kralja, katalonski tim je ostvario najveću zaradu, pre svega zbog transfera Nejmara u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra...Na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.