Šampioni kod ministra Udovičića

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 15:57

Šampioni kod ministra Udovičića

Prave se planovi.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je sa aktuelnim evropskim vicešampionima u tekvondou Milicom Mandić i Mahdijem Hodabahšijem i osvajačima evropske bronze u veslanju Milošem Vasićem i Martinom Mačkovićem i njihovim trenerima Draganom Jovićem i Nikolom Stojićem razgovarao o pripremama za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

Borba za Ligu šampiona u Engleskoj je u punom jeku – Lester je u dobroj poziciji, ali bi svaki kiks mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skupo da ga košta. Večeras (21.00) mu u goste dolazi Kristal Palas i pobeda je obavezna, a kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester – Kristal Palas.

Ministar Udovičić je tokom razgovora našim olimpijcima još jednom čestitao na osvojenim medaljama, i razgovarao o budućim aktivnostima i izazovima koji ih očekuju do početka Olimpijskih igara.

Naši vrhunski sportisti su ovom prilikom istakli da su uslovi u kojima treniraju bolji nego ikada do sada i zahvalili se na punoj podršci koju imaju.

Ministar Udovičić je naglasio da će Ministarstvo omladine i sporta i ubuduće biti uz sve naše sportiste i da je uveren da će svi oni na najbolji mogući način predstavljati našu Srbiju u Tokiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.